Вопрос:

5. Ask the questions and answer them.

Ответ:

Задание 5. Задайте вопросы и ответьте на них.

1. I watched the film.

  • Вопрос: Did you watch the film?
  • Ответ: Yes, I did. / No, I didn't.

2. She closed the door.

  • Вопрос: Did she close the door?
  • Ответ: Yes, she did. / No, she didn't.

3. The children liked the presents.

  • Вопрос: Did the children like the presents?
  • Ответ: Yes, they did. / No, they didn't.

4. We played tennis yesterday.

  • Вопрос: Did you play tennis yesterday?
  • Ответ: Yes, I did. / No, I didn't.

5. He opened the window.

  • Вопрос: Did he open the window?
  • Ответ: Yes, he did. / No, he didn't.

6. Jane cleaned her room.

  • Вопрос: Did Jane clean her room?
  • Ответ: Yes, she did. / No, she didn't.

7. Fred painted a picture last week.

  • Вопрос: Did Fred paint a picture last week?
  • Ответ: Yes, he did. / No, he didn't.

8. They worked hard yesterday.

  • Вопрос: Did they work hard yesterday?
  • Ответ: Yes, they did. / No, they didn't.
Подать жалобу Правообладателю