Ответ:

Задание: Fill in the blanks with the correct form of the verbs.

Здесь нужно поставить глаголы в скобках в Past Simple. Это прошедшее простое время, которое описывает завершенные действия в прошлом.

1. She ........... (write) a letter to her friend.

Глагол 'write' (писать) в Past Simple будет 'wrote'.

Ответ: She wrote a letter to her friend.

2. They ........... (message) to each other yesterday.

Глагол 'message' (посылать сообщение) в Past Simple будет 'messaged'.

Ответ: They messaged to each other yesterday.

3. Ann ........... (use) her laptop for 5 hours!

Глагол 'use' (использовать) в Past Simple будет 'used'.

Ответ: Ann used her laptop for 5 hours!

4. He ........... (have) breakfast this morning.

Глагол 'have' (есть, иметь) в Past Simple будет 'had'.

Ответ: He had breakfast this morning.

5. I ........... (spend) time with my family.

Глагол 'spend' (проводить) в Past Simple будет 'spent'.

Ответ: I spent time with my family.

6. We ........... (have) fun.

Глагол 'have' (иметь) в Past Simple будет 'had'.

Ответ: We had fun.

7. They ........... (meet) each other at the park.

Глагол 'meet' (встречать) в Past Simple будет 'met'.

Ответ: They met each other at the park.

8. She ........... (deposit) money?

Глагол 'deposit' (вносить) в Past Simple будет 'deposited'.

Ответ: She deposited money?

9. She ........... (withdraw) money from the ATM.

Глагол 'withdraw' (снимать) в Past Simple будет 'withdrew'.

Ответ: She withdrew money from the ATM.

10. We ........... (transfer) money to his bank account.

Глагол 'transfer' (переводить) в Past Simple будет 'transferred'.

Ответ: We transferred money to his bank account.

11. He ........... (study) hard last night.

Глагол 'study' (учиться) в Past Simple будет 'studied'.

Ответ: He studied hard last night.

12. You ........... (eat) everything!

Глагол 'eat' (есть) в Past Simple будет 'ate'.

Ответ: You ate everything!

13. I ........... (play) the guitar in the band last night.

Глагол 'play' (играть) в Past Simple будет 'played'.

Ответ: I played the guitar in the band last night.

14. They ........... (go) to Paris.

Глагол 'go' (идти) в Past Simple будет 'went'.

Ответ: They went to Paris.

15. She ........... (give) me a gift.

Глагол 'give' (давать) в Past Simple будет 'gave'.

Ответ: She gave me a gift.

16. We ........... (phone) to Luke.

Глагол 'phone' (звонить) в Past Simple будет 'phoned'.

Ответ: We phoned to Luke.

17. He ........... (invite) me to his party.

Глагол 'invite' (приглашать) в Past Simple будет 'invited'.

Ответ: He invited me to his party.

18. They ........... (swim) in the cold river.

Глагол 'swim' (плавать) в Past Simple будет 'swam'.

Ответ: They swam in the cold river.

19. My mom ........... (buy) me so pretty necklace.

Глагол 'buy' (покупать) в Past Simple будет 'bought'.

Ответ: My mom bought me so pretty necklace.

20. Luke ........... (repair) his car alone.

Глагол 'repair' (чинить) в Past Simple будет 'repaired'.

Ответ: Luke repaired his car alone.