Вопрос:

11 Look at the pictures. Write the correct words.

Ответ:

Выполним задание.



  1. two bowls of soup
    Ответ: bowls

  2. three glasses of water
    Ответ: glasses

  3. two loafs of bread
    Ответ: loafs

  4. three slice of bread
    Ответ: slice

  5. two bottle of lemon juice
    Ответ: bottle

  6. two cartons of milk
    Ответ: cartons

  7. two piece of cake
    Ответ: piece

  8. three box of cereal
    Ответ: box

  9. three glasses of cola
    Ответ: glasses

  10. two cups of coffee
    Ответ: cups

  11. three jars of jam
    Ответ: jars

  12. three pieces of cheese
    Ответ: pieces

Подать жалобу Правообладателю