Вопрос:

Draw the hands. Follow the example.

Ответ:

Okay, I will draw the hands on the clocks according to the time indicated.

  1. It's half past three.

    Answer: The hour hand is halfway between 3 and 4, and the minute hand is pointing at 6.

  2. It's a quarter past six.

    Answer: The hour hand is just past 6, and the minute hand is pointing at 3.

  3. It's twenty minutes to seven.

    Answer: The hour hand is approaching 7, and the minute hand is pointing at 8.

  4. It's a quarter to nine.

    Answer: The hour hand is approaching 9, and the minute hand is pointing at 9.

  5. It's two o'clock.

    Answer: The hour hand is pointing at 2, and the minute hand is pointing at 12.

  6. It's thirty-five past four.

    Answer: The hour hand is just past 4, and the minute hand is pointing at 7.

  7. It's ten minutes to twelve.

    Answer: The hour hand is approaching 12, and the minute hand is pointing at 10.

  8. It's five minutes past eight.

    Answer: The hour hand is just past 8, and the minute hand is pointing at 1.

  9. It's a quarter past ten.

    Answer: The hour hand is just past 10, and the minute hand is pointing at 3.

  10. It's half past eleven.

    Answer: The hour hand is halfway between 11 and 12, and the minute hand is pointing at 6.

Смотреть решения всех заданий с листа
Подать жалобу Правообладателю

Похожие